View Full Version : Neve V3/VR Channel Box
warpie
29-11-2011, 03:01 PM
Λοιπον, μιας και εχω καιρο να γραψω εδω...
Εδω και κανα μηνα μου εχουν δωσει αυτο (http://www.facebook.com/media/set/?set=a.232362980150739.62757.178283555558682&type=1) για test drive :)
ΟΚ, ειναι απλα ενα Neve channel strip οποτε δε θα μιλησω για τον ηχο του. To optional transformer version που εχω 'φοραει' εναν lundahl, οποτε μπορει να διαφερει λιγο απ'την κονσολα (που εχει Carnhill αν δε κανω λαθοσ).
Αυτο που μ'εχει εντυπωσιασει ειναι το routing. Πολυ flexible.
Περισσοτερα σε λιγο καιρο οταν θα εχω πιο πολυ χρονο.
Phase Shift
04-12-2011, 01:20 PM
δεν ειναι περιεργο που το max kai min σε καποια knobs ειναι στην μεση? παντα με κολλαγε αυτο. Παντως σε μια vr60 που το χρησιμοποιουσα ηταν πολυ flexible, και καπως " distortionε". το EQ τουλαχιστον. σιγουρα πιο χρησιμο απο της ssl , ειδικα τα dynamics.Δεν μπορω να πω οτι μου θυμιζε 1073, αλλα και τι με αυτο?
αλεξ
warpie
04-12-2011, 03:18 PM
Βασικα οταν προσεξα οτι το 'centre detend' δεν ειναι στη μεση ο Neil μου ειπε οτι αν θελεις να παρεις πολλα cases, μπορεις να τα βαλειςσ καθετα και να εχεις μια κονσολα. Ελπιζω να make sense γιατι μολις ξυπνησα με τρελλο hangover.
Η αληθεια ειναι οτι ειναι πολυ καλη κατασκευη. Νομιζω η desert audio εχει κατι παρομοιο αλλα πολυ πιο απλο στη κατασκευη. Ακριβο ομως. Περιπου £1400 μονο για το μποξ χωρις καθολου modules...
Th minimaster τη δινουν 25 χιλιαρικα...
BTW, εχεις congratulations απο καποιους engineers εδw που ακουσαν το bliss :)
Phase Shift
05-12-2011, 01:32 PM
φχαριστω πολυ να τους πεις. ελπιζω να μην ηταν μεθυσμενοι και αυτοι!:p
εκανες λαιβ ηχο και γιαυτο μεθυσες?
ναι στην vr το detent ειναι στις 9 η ωρα. σου εχουν δωσει δυο? πες πως ακουγεται με αυτον τον μετασχηματιστη.
κοιτα ομως? δεν ειναι κουκλα? σαν ευκινητο νεαρο τανκ.
55
alex
warpie
05-12-2011, 02:18 PM
μακαρυ να ηταν μεθυσμενοι και αυτοι αλλα μπα..
Η αληθεια ειναι πως εχουν κατι τιμες.... αλλα εχουν αρκετη δουλεια.
Ενταξει ειναι πολυ καλοι engineers και οι δυο τους (τρεις βασικα).
Και στη τελικη εδω επικρατει πολυ το 'charge them for bananas and they'll behave you like monkey'.
Αυτο ειναι ακριβως το σημειο που χωλαινω ως ανθρωπος αλλα anyway... :)
Προς το παρων εχω ενα κομματι, ενα το AES Pro Audio (ροζ!) και 2 το abbey roads :D :D. χαχα γελοιο? ενα εγω και 2 το abbey roads...
Θα παρω ακομα ενα σε κανα μηνα που εχω 2 αλμπουμς.
κοιτα ομως? δεν ειναι κουκλα? σαν ευκινητο νεαρο τανκ.
Attachment 55
ειναι κουκλα, για αυτο τη δινουν 25 χιλιαρικα. Εχουν ηδη δωσει 2-3 μεχρι στιγμης ομως. Τωρα κανουν κατι παρομοιο και για SSL G+. Βασικα αγοραζουν VRs (που κανεις δεν αγοραζει τωρα), τις κανουν split, refurbish και φτιαχνουν και το δικο τους master section . Μια χαρα, ολοι χαρουμενοι.
Το μονο που με χαλαει ειναι η αποσταση απο τα faders sto master section.
Πρεπει να σηκωθεις απ'τη καρεκλα ακομα kai για το talkback.
Εδω και κανα χρονο συζηταμε να κανουμε ενα automation system (εγω και ενας αλλος) για τις mini-masters αλλα η τιμη θα ανεβει αισθητα και ειναι λιγο ρισκο..
εκανες λαιβ ηχο και γιαυτο μεθυσες?
Οχι ακριβως. Εκανα 8 ωρες οπερα ομως και φρικαρα, και το βραδυ ειπα να πιω να ξεχασω:D
vBulletin® v3.8.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.